Een digitaal trouwalbum wordt met speciale software samengesteld en op een eigentijdse manier vormgegeven. Het voordeel van een digitaal trouwalbum is dat je meer mogelijkheden hebt om met de foto’s te spelen. Zo kun je een grote afbeelding, zoals een panorama of een beeldvullende foto, op de achtergrond zetten, om hier vervolgens andere foto’s op te plaatsen. Dit creëert een mooi en beeldvullend effect.

Bij een traditioneel trouwalbum heb je altijd te maken met het middengedeelte van het album, waar de bladzijden aan het boek vast zitten. Op dit middengedeelte kun je geen foto’s plakken, omdat dit niet alleen de foto’s zelf, maar ook het album kan beschadigen. Bij een digitaal trouwalbum heb je niet te maken met een middengedeelte die de foto’s en het album kunnen beschadigen. Hierdoor zijn de mogelijkheden van een digitaal fotoalbum beduidend groter dan de mogelijkheden van een traditioneel fotoalbum.

De paginaopbouw van een digitaal fotoalbum zijn van mooi fotopapier. Daarnaast wordt het gehele album ingebonden en krijgt het album uiteraard ook een mooie, persoonlijke omslag. Door zelf de lay-out en de sfeer van het digitale fotoalbum te bepalen, sluit dit album perfect aan bij de sfeer van de bruiloft zelf. Zo kun je door naar de foto’s in het digitale album te kijken, in gedachten steeds weer terug naar die speciale dag.

Vindt u een digitaal trouwalbum te modern en een beetje cliché, dan kunt u kiezen voor een traditioneel trouwalbum, de foto’s in zo’n plakalbum zijn veel warmer en zorgen ervoor dat u de mooie momenten nogmaals herleeft.

Bij het kiezen van een lay-out en een sfeer zijn er tevens weer vele mogelijkheden. Wil je een klassiek trouwalbum? Dan is een zwart-wit trouwalbum misschien iets voor jou. Stond jouw bruiloft in het teken van de kleur rood? Ook dit kan verwerkt worden in het trouwalbum. Zelfs de gekste wensen zijn te realiseren bij het samenstellen van een digitaal trouwalbum, dus de mogelijkheden zijn eindeloos.

Wat kost een bruidsfotograaf?

Vraag gratis offertes op bij bruidsfotografen in jouw regio en vergelijk het aanbod. Zo kun je besparen op de kosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden.
Deze dienst is gratis en vrijblijvend.