Gedurende de trouwdag, worden er de hele dag door foto’s gemaakt. Deze foto’s worden gemaakt op verschillende locaties. Een locatie die je veel terug ziet bij huwelijksreportages, is de locatie thuis bij de bruid. De dag van de bruiloft begint voor de bruid vaak bij haar ouders thuis, wat dit tot een mooie locatie maakt om bijzondere, persoonlijke foto’s te schieten.

Ten eerste kunnen er thuis bij de bruid foto’s gemaakt worden van de bruid zelf, als ze zich klaarmaakt voor de bruiloft. Als de bruid zich thuis klaarmaakt (en dus niet op locatie) is dit de perfecte plaats om de bruid vast te leggen op dit mooie moment. Dit soort foto’s zijn namelijk erg persoonlijk en gevoelig en als de foto’s thuis bij de bruid worden geschoven, kan dit de sfeer nog meer versterken.

Bovendien worden er vaak thuis bij de bruid foto’s gemaakt van de bruid en haar ouders, als zij op het punt staat het ouderlijk huis te verlaten. De ouders van de bruid spelen vaak een grote rol in de bruiloft, wat het belangrijk maakt de bruid en de ouders op een mooie manier vast te leggen voor de plechtigheden daadwerkelijk beginnen.

Tot slot worden er foto’s gemaakt bij de bruid thuis als de bruidegom aanbelt bij haar ouderlijk huis om haar op te halen. Dit is vaak het moment waarop bruid en bruidegom elkaar voor het eerst zien op de trouwdag: een mooi moment op een bijzondere foto te schieten.

Zoals je ziet, zijn er dus vele mogelijkheden om bijzondere foto’s te schieten bij de bruid zelf. Door deze persoonlijke, bijzondere locatie te gebruiken in foto’s, krijgen de trouwfoto’s een extra persoonlijke en authentieke sfeer.

Wat kost een bruidsfotograaf?

Vraag gratis offertes op bij bruidsfotografen in jouw regio en vergelijk het aanbod. Zo kun je besparen op de kosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden.
Deze dienst is gratis en vrijblijvend.