De ceremonie van de bruiloft is belangrijk moment voor de bruidsfotograaf. Zo zijn er tijdens de ceremonie enkele belangrijke momenten die zeker vastgelegd moeten worden, zodat de bruid en de bruidegom deze zelfs tientallen jaren later nog kunnen bekijken om terug te gaan naar dat specifieke moment van de speciale dag. Op deze pagina lees je welke fotomomenten je tijdens de ceremonie zeker niet mag missen om de bruid en bruidegom een speciaal en compleet trouwalbum te kunnen geven.

Ten eerste moet er een foto gemaakt worden van de gasten die binnen komen stromen. Dit geeft een mooi beeld van de sfeer tijdens de ceremonie en de mensen die aanwezig waren. Daarnaast moeten er uiteraard foto’s geschoten worden van de bruidegom die wacht op de bruid, de bruid die met haar vader naar binnen komt lopen, de ringdrager en de bruid en bruidegom tijdens de ceremonie. Naast de bruid en bruidegom, is het tevens leuk om de gasten tijdens de trouwceremonie vast te leggen. Ook de gezichten van het bruidspaar tijdens de ceremonie zijn goed fotomateriaal, net als het moment waarop de ringen worden uitgewisseld en de kus. De fotoreportage van de trouwceremonie kan worden afgesloten met foto’s van het bruidspaar dat het gemeentehuis uit loopt, het bruidspaar dat gefeliciteerd wordt door de aanwezige gasten en het bruidspaar in de trouwauto.

Naast de gasten en de bruid en bruidegom, is het ook leuk om de sfeer vast te leggen door de locatie te fotograferen. Zo kan er een foto geschoten worden van de locatie van de ceremonie en enkele details van deze locatie, om een duidelijk sfeerbeeld te creëren.

Wat kost een bruidsfotograaf?

Vraag gratis offertes op bij bruidsfotografen in jouw regio en vergelijk het aanbod. Zo kun je besparen op de kosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden.
Deze dienst is gratis en vrijblijvend.